2011. szeptember 26.

Kőfejek.

a tíz perces

az öt perces

és a nyolc perces
az ünnepelt....
Igen, olvastam, hallottam már róluk, a gyógyító kőfejekről Esztergomban. Aztán arra gondoltam, hogy itt van szomszédunkban, és még nem is látogattam meg őket. Meg arra is gondoltam, hogy hiszen annyi mindent megpróbáltam már, hogy elűzzem a rémet, akkor ezt az egyet miért ne próbálnám ki?
Nosza rajta ! Az idő gyönyörű, ketten vagyunk a férjemmel, ki kérné számon, hogy a befűszerezett csirkecombok visszakerülnek a hűtőbe, majd este....hiszen akkor is megsülhetnek, irány Esztergom!
Csak arra nem gondoltunk, hogy a híd körül hatalmas banzáj van, a Valéria híd újraépítésének, és megnyitásának 10. évfordulóját ünnepelték kicsik és nagyok.Vásári forgatag, bicikliverseny, futóverseny, néptáncosok, finom illatok, hideg sör, amit akartok. Nem bántuk.
Gyönyörű Esztergom...
A Kisduna....
...és a nagy
engem inkább az ilyen sátrak vonzanak....
ahol a férjemet megtaláltam
A kőfejeket a prímáspalotánál azért meglátogattuk...illedelmesen eltöltöttem előttük az előírt 10, 5, és nyolc percet. Közben elbeszélgettem egy vidám könyvárussal az élet szépségéről...férjem, aki eleve nem hisz semmi ezoterikus dologban közben eltűnt, de sejtettem, hol találom meg.Beszéljenek helyettem a képek.

3 megjegyzés:

  1. Nahát! Ezeket nem ismertem. Pedig ismertem jó néhányat. :)

    VálaszTörlés
  2. Sok ilyen jó és szép élményt.Nem árt , ha kolbászból van a kerítés is!

    VálaszTörlés