2012. január 4.

Vanilia égbolt...

Bár szokásos év eleji influenzámban leledzek (pedig kaptam védőoltást is), ma reggel, ahogy kinéztem az ablakon, csodás látvány tárult a szemem elé. Az égbolt körös-körül vanilia színben pompázott...Ettől-e, vagy a vitaminkúrától, de kidobott az ágy ! 





BOLDOG ÚJÉVET! 

9 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek ezek a képek is. Hihetetlen micsoda szinekbe pompázik az ég... legyen reggel vagy este...Reggeli képekről lemaradtam. köszi a képeket...

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Valami gond van a rendszerrel, nem tudom megnézni a bejegyzéseteket...nálatok minden oké?

    VálaszTörlés
  4. Én el tudom olvasni, sőt már töröltem is mert kétszer küldte.. Bocs tele vagy az én bejegyzésemmel..megint vacakol a rendszer... szép napot!

    VálaszTörlés
  5. Nem tudok kommentelni sem....csak saját magamnál...

    VálaszTörlés
  6. Szépek a képeid. A Picasa még mindig nem ok. Gyógyulást kívánok neked. Hagymatea, pirítós fokhagymával, forralt bor. :)

    VálaszTörlés
  7. A hagymateát talán tudnám nélkülözni, de a forralt bor az jól hangzik...amúgy itthon nagyon kikaptam, mivel pizsamában fényképezgettem kinn a hűvösben :-)

    VálaszTörlés
  8. Karamellizalt cukorra kell önteni a hagymateát még forrón és szép apránként, lassan. Mindkettő forró legyen és a lángon. Sűrű keveréssel el kell oldani a cukrot. Sötétbarna lesz az ital és nagyon jó ízű.
    No persze! Hisz a Bakony sziklái közt szokhattad a hideget. :)

    VálaszTörlés