2012. március 20.

Kirándultunk...

Itt volt a gyönyörű, tavaszias hétvége, ki tudna ellenállni egy jó kis kirándulásnak a természetbe?Öregkőt vettük célba. Sajnos, jelen pillanatban nem tudok több képet feltölteni, mert a picasaweb valahogy nem működik nálam, de ha sikerül, beszámolok képekben is...
Egyelőre annyit, hogy sajnos, szalonnát nem sikerült sütnünk az idén, mivel tűzgyújtási tilalom van, bár voltak, akik nem törődtek ezzel...
Mindent egybe vetve csodás napunk volt. Itt a tavasz, ébred a természet. Ez most már biztos.

9 megjegyzés:

  1. Jó lehetett ott a dombtetőn naaagy-nagy lélegzetet venni:)

    VálaszTörlés
  2. Hát itt aztán volt jó levegő!

    VálaszTörlés
  3. Szép idő a kiránduláshoz, látom vidám társasággal voltál.

    VálaszTörlés
  4. Valóban itt a tavasz! Nagyon várom a kirándulásról készült fotókat, biztosan szépek lesznek. Ha lehet így írni, picit irigy vagyok, mi még nem kirándultunk az idén, pedig vár a Mátra!

    VálaszTörlés
  5. Szombaton mi is piknikeztünk egyet és "kosárból" ettünk a tűzgyújtási tilalom miatt. Bátor vállalkozó aki most rak tüzet, vagy gazdag.

    VálaszTörlés
  6. Sok a felelőtlen,de sok aki nem is tudja tán a tiltást.

    VálaszTörlés
  7. Hát most, ahogy mondod, visszaemlékszem: sehol nem volt egy tűzgyújtást tiltó tábla sem...a média pedig folyton ezt kürtöli.Mindegy, mi betartottuk.

    VálaszTörlés
  8. Azon a szép vidéken aztán lehet kirándulni.Söt kötelező is.És ez a kellemes tavaszi langy meleg is csábít ki a természetbe.

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm a nálam tett látogatásod! Tavasz lenne. . . ? Jaj. . .

    VálaszTörlés